• Den første bakke på Vasaløbet 2019
    Vasaløbet

    Få 3 rulleskiløb med i Vasa-tilmeldingen!

    De Danske Vasaløbere lancerer nu en ekstra, særlig bonus: hvis du tilmelder dig til Vasaløbet 2020 gennem den særlige danske tilmelding (der åbner den 15. april 2019), så får du samtidig startnumre til 3 danske rulleskiløb med i købet! [Læs mere…]

Guide: Få en bedre startposition til Vasaloppet

Når du tilmelder dig Vasaloppet, får du automatisk en seedning allersidst i startfeltet. Men det behøver ikke at være derfra, at du starter løbet. Her får du nogle tips til, hvordan du med en aktiv indsats kan sikre dig en bedre startposition i den populære svenske langrends-styrkeprøve. [Læs mere…]
Information om Vasaløbet samlet et sted!

Leder du efter aktuel information eller nyheder om Vasaløbet?

Det 90 kilometer lange svenske langrendsløb har især gennem de seneste 10-15 år vokset sig til at være danske langrendsløberes foretrukne manddomsprøve på ski.

Her i Langrendsguiden.dk særlige Vasaløbs-sektion bliver der løbende opdateret med så mange relevante nyheder og informationer om Vasaløbet som muligt.

Blandt sektionens mest populære finder du for eksempel et kort over svenske seedningsløb til Vasaløbet.

Også oversigten over hvordan man bedst følger en deltager under løbet er meget brugt.

Startnummer til Vasaløbet?

I de seneste 10 år har der været mellem 500 og 800 danskere med blandt de 15.000 deltagere, som hvert år får plads i Vasaløbsstarten den første søndag i marts.

Derudover er der hvert år også en del danskere, som løber med i 'Vasa Vinterveckans' øvrige løb såsom NatVasan og Öppet Spår.

Samlet har Danmark i de seneste år kunne bryste sig af at være den 3. største deltagernation efter Sverige og Norge.

Der plejer at blive meget hurtigt udsolgt af startnumre til Vasaløbet. Men som dansker har du muligheden for at købe dit startnummer til Vasaløbet gennem Danmarks Skiforbund, som har et pænt antal startnumre reserveret særligt til danske langrendsløbere.

Salget af disse startnumre begynder altid i april måned. Der lukkes for salget enten når der ikke er flere numre tilbage eller ved udløbet af oktober måned!

Når startnummeret er sikret, så handler det om at komme i gang med træningen frem mod starten på løbet.

Bruger du din tid rigtigt i forhold til at blive klar til Vasaløbet?

Hvis du har brug for tips eller hjælp til træning til Vasaløbet, så er du velkommen til at sende en mail til kontakt@langrendsguiden.dk!