Få 3 rulleskiløb med i Vasa-tilmeldingen!

Den første bakke på Vasaløbet 2019
Foto Ulf Palm/ Vasaloppet

De Danske Vasaløbere lancerer en særlig ekstra bonus: hvis du tilmelder dig til Vasaløbet 2020 gennem den særlige danske tilmelding (der åbner den 15. april 2019), så får du samtidig startnumre til 3 danske rulleskiløb med i købet!

Knap er Vasaløbet 2019 overstået, før mange langrends-entusiaster allerede er begyndt at se frem mod næste vinters store svenske langrendsløb.

Dermed starter også kapløbet om de eftertragtede startnumre, hvor der i selve Vasaløbet er en deltagerbegrænsning på 15.000 deltagere.

Men du behøver ikke at gå i panik, hvis du er dansk langrendsløber og samtidig ønsker at deltage i Vasaløbet 2020.

For hvis du er medlem af en skiklub under Danmarks Skiforbund, så har Danmark nemlig en særaftale med arrangørerne bag Vasaløbet. Denne særaftale betyder, at vi her i landet kan gennemføre vores helt egen tilmelding til Vasaløbet 2020.

Denne særlige danske tilmelding er sat til at åbne mandag den 15. april kl. 12.00, og denne gang bliver der udbudt 400 startpladser til håbefulde danske langrendsløbere.

Læs også: Sådan får du fat i et startnummer til Vasaløbet…

Få 3 danske rulleskiløb med gratis!

Som noget nyt til Vasaloppet 2020 kommer der til at følge nogle ekstra fordele med, hvis du bruger den særlige danske tilmelding.

Udover en startplads og/ eller transport til Vasaløbet 2020, så får du nemlig også gratis start i 3 udvalgte rulleskiløb i Danmark i løbet af sommeren 2019! Det drejer sig om løbene:

  • Kongevejsløbet i Holte (plejer at få status af seedningsløb til Vasaloppet)
  • Vasatesten i Holte (finder typisk sted i starten af november måned)
  • Vasatesten i Skørping.

Det eneste for at få denne fine bonus med er, at man tilmelder sig til Vasaloppet 2020 gennem den danske tilmelding, der altså vil være klar fra mandag den 15. april.

Hvis du vil være sikker på ikke at misse datoen, så tilmeld dig allerede nu De Danske Vasaløberes nyhedsbrev.

Er du allerede tilmeldt nyhedsbrevet, så husk at opdatere dine stamoplysninger om, at du er interesseret i at få besked om Vasaløbet 2020.

Når du tilmelder dig via denne særlige tilmelding, så er du samtidig med til støtte udviklingen af dansk rulleski og langrend.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*