Varm omgang rulleski DM på Flyvestationen

Starten går til rulleski DM 2017 Kort

Årets hidtil luneste dag og en let brise fra vest gjorde sit til, at rulleski DM på de korte distancer blev en varm og forholdsvis hård affære. Det skabte dog ikke de store overraskelser blandt medaljetagerne.

 

Den nedlagte Flyvestation Værløse lagde søndag den 18. juni endnu en gang asfalt til rulleski DM på de korte distancer.

 

Hvad den gamle militære flyveplads ikke kan byde på af højdemeter og tekniske udfordringer, det sørgede temperaturen og vinden så til for på løbsdagen. Med temperaturer op til 27 grader og en stabil let brise fra vest fik den 2 kilometer lange rundstrækning endnu en gang vist en smule tænder.

 

Se de samlede resultater her…

 

Ingen overraskelser i toppen

I DM-klassen for herrer over 16 kilometer blev det DM-guld til Kristian Wulff fra Odense Skiklub. Han vandt foran Jens Hulgaard og Joachim Weel Rosbo (begge Københavns Skiklub).

 

Forholdsvist tidligt i løbet prøvede Kristian Wulff at rykke fra. Og da ingen af de øvrige i forfølgergruppe satte de nødvendige kræfter ind på at løbe forspringet ind, så kunne han løbe alene i mål som vinder. Kampen om sølvet blev et tæt spurtopgør altså med Jens Hulgaard som vinder.

Se den samlede resultatliste over DM-distancen 16 kilometer…

 

Jens slår Joachim ved rulleski DM 2017
Det blev ganske tæt mellem Jens Hulgaard og Joachim Weel Rosbo i spurten om DM-sølvet. Foto: Bent Hjarbo

 

I dameklassen over 12 kilometer blev det til den meget forventede sejr til Signe Schløer (Københavns Skiklub) foran Ditte-Marie Berg-Sørensen og Tina Wallenstrøm (Holte Ski).

 

De samlede resultater for alle 12 kilometer distancer…

Bemærk at denne resultatliste er blandet mænd og kvinder!

 

I alt var der 75 tilmeldte.

 

Læs også: Vil du have det fulde overblik over andre rulleskiløb i Danmark?

 

Som altid har Bent og Gunver Hjarbo været på pletten og fanget en række pletskud fra dagen. Læg gerne vejen finder deres omfattende billedegalleri en gang.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*