Her får du overblikket over, hvor der gennemføres fast ugentlig rulleski træning i Danmark. Brug kortet til at finde en træning i nærheden af dig!

Der findes flere steder rundt omkring i landet, hvor der arrangeres faste, ugentlige træninger på rulleski. Dette kort giver dig et overblik over, hvor du skal søge hen, hvis du gerne vil træne på rulleski sammen med ligesindede.

 

Få besked når der kommer nye rulleski træninger til…

Du kan altid tilmelde dig Langrendsguiden.dk’s nyhedsbrev, og så får du automatisk besked, når der kommer nye rulleski-træninger til eller eksisterende oplysninger bliver opdaterede.

 

Dette er kort er blevet til ud fra de tilgængelige oplysninger om aktuelle træninger på rulleski på de respektive skiklubbers hjemmesider ultimo august 2016.

Du er meget velkommen til at sende en mail , hvis du kender til en fast, ugentlig træning på rulleski, som du mener også bør fremgå af dette kort. Send oplysninger om tid, sted, pris og et link til, hvor man kan læse mere om træningen til kontakt@langrendsguiden.dk.

Du er også velkommen til at skrive, hvis du mere er på jagt efter mere individuel rulleski-træning. Så vil vi prøve at koble dig sammen med en passende instruktør i nærheden af dig.