Flyvende start for ”Skiskydning i Løbesko”

Over 200 er nu tilmeldte til skiskydning i løbesko i Ballerup

April måned bød på ikke færre end 4 forskellige skiskydnings-løb i Danmark: 2 på rulleski og 2 gange ”skiskydning i løbesko”. I sidste weekend af maj måned venter nu årets største skiskydnings-arrangement på dansk grund i Ballerup.

 

Det er ikke kun om vinteren på TV, at skiskydning har fået rigtigt godt fat i danskerne.

Herhjemme i Danmark markerede april måned faktisk starten på den travleste årstid for de hjemlige danske skiskytter.

Alene april måned bød på hele 4 skiskydnings-løb: Først ude var arrangørerne bag ligastævnet i løbesko i Viborg. Derefter fulgte premieren på en velbesøgt kombineret dag i Aarhus med løb både i løbesko og deltagere på rulleski.

Læs også: Kom godt i gang med skiskydning i Danmark…

April måned blev rundet af med et ganske velbesøgt omgang skiskydning på rulleski i Faaborg, der samtidig var den første afdeling af sommerens Vestcup på rulleski.

Og netop Faaborg markerer sig igen med den 10. og afsluttende afdeling af Vestcuppen, som finder sted igen som skiskydning. Dette løb afvikles lørdag den 22. september, og er ligesom alle andre løb i Vestcup-serien åbne for alle.

 

Stort ”Skiskydning i løbesko” i Ballerup igen

De første weekender af maj måned tegner arrangementsmæssigt lidt stille. Men i den sidste weekend den 26.-27. maj bliver der for alvor gang i den i Ballerup udenfor København.

Her står BallerupBiatlon nemlig for 4. gang bag landets største ”Skiskydning i løbesko”-arrangement.

Ligesom i tidligere år er der igen i år maksimalt plads til 250 deltagere i løbet af søndagen. Og på nuværende tidspunkt er antallet af tilmeldte oppe på 224. Det betyder, at der per den 14. maj kun er bare 26 startnumre tilbage (tallene opdateret den 14. maj kl. 13.38).

Du kan læse mere om løbet i Ballerup og tilmelde dig her…

 

NB: Artiklen er blevet opdateret mandag den 14. maj, hvor deltagerantallet på ”Skiskydning i Løbesko” i Ballerup er blevet justeret til det aktuelle antal.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*