Nyhedsbrev

Hold dig opdateret med Langrendsguiden.dk’s nyhedsbrev! Så misser du ikke et eneste tip, trick eller nyhed, der bliver offentliggjort på siden! [Læs mere…]

Kom godt i gang med langrend og rulleski!

Så kort kan motivet bag Langrendsguiden.dk beskrives! Målet med Langrendsguiden.dk er at skabe et sted på nettet, hvor både de helt nye, nuværende og måske kommende rulleski- og langrendsløbere kan finde tips og hjælp til at komme i gang - eller videre - med deres træning og konkurrencer.

 

På nuværende tidspunkt vil den rutinerede skiløber formentlig nikke genkendende til de fleste informationer. Her er det håbet, at nyheds-sektionen med sine løbende opdateringer vil være et interessant sted at lægge vejen forbi. Du vil altid kunne finde de seneste nyheder øverst til højre på Langrendsguiden.dk.

For de nye udøvere af både langrend og rulleski er det håbet, at Langrendsguiden.dk på vil kunne svar på netop det spørgsmål, som har sendt dem en søgende tur på nettet.

Hold dig automatisk opdateret!

Siden gik i luften i slutningen af september 2015. Derfor er der naturligvis en del indhold, der stadig er undervejs fra den første tanke og notesblokken og over til konkrete sider her på Langrendsguiden.dk.

Hvis du gerne vil have automatisk besked, når der er tilføjet nye sider eller lavet vigtige opdateringer på eksisterende sider, så tilmeld dig Langrendsguiden.dk's nyhedsbrev! På den måde vil du altid få direkte besked i din indbakke, når der er sket noget af interesse!

En god idé? Del gerne...

Har du gode idéer til emner og historier, som du synes skal gøres synlig her på siden? Så send dine forslag og kommentarer til kontakt@langrendsguiden.dk!

Og hvis du synes, at Langrendsguiden.dk er et godt initiativ, som fortjener lidt mere opmærksomhed, så er du naturligvis meget velkommen til at gøre brug af de forskellige muligheder for at dele denne side, som ikonerne lige herunder giver dig mulighed for!

Rigtig god fornøjelse - både på asfalten, i sneen og her på siden!