Så åbner (den danske) tilmelding til Vasaløbet 2018!

Vasaløbet 2018 skal igen lokke danske langrendsløbere i sneen
Foto: Vasaloppet/ pressebillede

Hvis du ikke allerede har skaffet dig et startnummer til Vasaløbet 2018, så åbner den helt særlige danske tilmelding via Danmarks Skiforbund tirsdag den 25. april klokken 12.00!

Der er ikke nogen tvivl om, at Vasaløbet virkelig har fat i danske langrendsløbere!

Således har Danmark i den sidste håndfuld år været den 3. største deltagernation ved Vasaløbet i Sverige – bare overgået af værtsnationen Sverige og Norge! I 2017 var der således tilmeldt 558 danske skiløbere til Vasaløbet alene, hvoraf de 400 præcis blev noteret for at komme hele vejen til målet i Mora.

En af hemmelighederne bag den store danske udvikling er den helt særlige aftale, som Danmarks Skiforbund har med arrangørerne af Vasaløbet. For startnumrene til den svenske manddomsprøve på ski har det nemlig med at blive revet væk i løbet af ganske få øjeblikke.

Tilmeldingen åbner tirsdag den 25. april

Men den danske aftale betyder, at der hvert år er pænt stort antal startnumre reserveret til danske skiløbere. Således også i til Vasaløbet 2018, hvor der ifølge det seneste nyhedsbrev fra De Danske Vasaløbere er reserveret 500 startnumre til danske langrendsløbere.

Det er tilmeldingen til disse danske numre, der bliver skudt i gang tirsdag den 25. april fra klokken 12.00.

Du finder den danske tilmelding her… (eksternt link, åbner i et nyt vindue)

Her igennem er der ikke bare startnumre, men også bustransport og forskellige overnatningsmuligheder til rådighed.

Knap 200 danskere allerede Vasa-klar!

Her dagen før at den danske tilmelding åbner, er der allerede registreret 195 danskere til 2018-versionen af løbet. Det er for de flestes vedkommende langrendsløbere, der har benyttet den særlige loyalitets-option på startnummer, som blev indført for nogle år siden.

Hvis du gerne vil vide lidt mere om, hvilke muligheder du har gennem dette tilbud, så finder du den officielle indbydelse på Danmarks Skiforbunds hjemmeside.

Herfra skal der også lyde en klar opfordring til at tilmelde dig “De Danske Vasaløberes” nyhedsbrev. Og hvis du også har en profil på Facebook, så følg ”De Danske Vasaløbere” på Facebook, hvis du ikke allerede gør det.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*