Vestcup 2017 med 3x rulleskiskydning

Vestcup Skiskydning på rulleski 2017

Programmet for årets Vestcup blev offentliggjort for nylig med 10 rulleskiløb på programmet, hvoraf hele 3 løb i år er som skiskydning.

Stævnekalenderen for årets Vestcup er nu blevet offentliggjort, og der er gode nyheder både for de rulleski- og for de skiskydningsinteresserede.

Programmet byder nemlig på ikke færre end 10 forskellige rulleskiløb i år fordelt på 9 forskellige jyske og fynske destinationer.

 

3 løb i år med skiskydning

Ligesom tidligere år bliver Vestcuppen bogstaveligt skudt i gang med en gang skiskydning på rulleski. Men som noget nyt i år er det Aarhus, der lægger for med et rulleskiskydningsløb allerede onsdag den 26. april. På den måde bliver Faaborgs ’monopol’ på at arrangere rulleskiskydning i Vestcup-regi i år brudt af Aarhus.

Netop Faaborg bliver så anden stop på Vestcuppen med en gang rullende skiskydning om lørdagen den 6. maj på den traditionelle ud-hjem rute lige udenfor byen. Der findes ikke en egentlig skiskydningsbane i Faaborg, men man løber ganske enkelt ud og ind af den lokale skytteklubs klubhus med sine rulleski på.

Skiskydning forår og efterår i Faaborg

Faaborg er faktisk den eneste by, der er på kalenderen med 2 løb. Anden gang rulleskiskydning finder nemlig sted lørdag den 16. september som sidste afdeling af Vestcup 2017.

Igen i år veksler Vestcup mellem at have løb på hverdags-aftener og i weekenden. Og med et løbsprogram der byder på lidt blandede rulleski-oplevelser med både det lange 3-timers løb i Rold Skov og den meget kuperede afslutning i Mols bjerge til september.

Det koster kun 25,- kroner per løb at deltage i Vestcup, og alle løb er åbne for alle rulleskiløbere i Danmark.  Hver afdeling har også egne børne-distancer, så børn ikke skal løbe lige så langt som de voksne.

Man kan læse mere om de enkelte afdelinger på Vestcup’s hjemmeside.

Vestup 2017

  1. afdeling: Rulleskiskydning i Aarhus, onsdag den 26. april kl. 19.00.
  2. afdeling: Rulleskiskydning i Faaborg, lørdag den 6. maj kl. 13.00.
  3. afdeling: Vejle, onsdag den 17. maj kl. 19.00.
  4. afdeling: Odense, onsdag den 31. maj kl. 19.00
  5. afdeling: Oksbøl/Skipark Vesterhavet, lørdag den 10. juni kl. 13.00.
  6. afdeling: Herning, onsdag den14. Juni kl. 19.00.
  7. afdeling: Holstebro, lørdag den 12. august kl. 13.00.
  8. afdeling: Rold Skov/Arden, lørdag den 26. august kl. 11.00. (3 timers løb)
  9. afdeling: Ebeltoft, lørdag den 9. september kl. 13.00.
  10. afdeling: Rulleskiskydning i Faaborg, lørdag den 16. september kl. 13.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*