Vasaløbet: Sidste tilmeldingsfrist nærmer sig!

Starten på Vasaløbet er gået

Har du planer om at løbe Vasaløbet til vinter, men har endnu ikke fået fat på et startnummer? Så husk at købe dit startnummer inden på søndag den 30. oktober ved midnat! Herefter kan det nemlig blive meget svært at få plads!

Starten på Vasaløbet er gået

 

Nedtællingen til vinteren er for alvor i gang, og dermed rykker Vasaløbet 2017 også hastigt nærmere!

 

Det gør en anden vigtig tidsfrist også: For er du en af de mange danske langrendsløbere, der drømmer om at deltage i Vasaløbet til vinter, men endnu ikke har fået tilmeldt sig? Så er der rigtig god grund til at læse videre…

 

For på søndag den 30. oktober ved midnat lukker den særlige danske tilmelding til Vasaløbet 2017 nemlig!

 

Det betyder, at de resterende af de små 600 startnumre, der indtil videre har været reserveret til danske langrendsløbere, bliver returneret til de svenske arrangører.

 

I Sverige er der ikke nogen tvivl om, at disse startnumre nok skal komme ud at løbe i Vasa-sporet. I de seneste par år er der nemlig gået under 2 minutter fra, at den officielle svenske tilmelding åbnede, til at alle de tilgængelige startnumre var udsolgt.

 

Danmark fylder godt i Vasa-feltet

Langt størstedelen af de danske Vasa-deltagere køber deres startnummer gennem Danmarks Skiforbund, der har en særaftale med Vasaloppet. Det er netop denne særaftale, der sikrer, at de danske langrendsløbere ikke hvert år på få sekunder skal kæmpe med de mange tusinde svenskere om startnumrene.

 

I skrivende stund er der registreret 474 danskere på startlisten til Vasaloppet 2017. Det gør Danmark til den 3. største nation målt på deltagere, hvilket kun bliver overgået af Norges 775 og Sveriges 12.172 deltagere. På de følgende pladser følger skisportsnationer som Finland (229 personer), Estland, Tjekkiet og Tyskland.

 

Skal du med til Vasaløbet 2017? Så husk at tilmelde dig inden søndag den 30. oktober ved midnat!

 

Er du en af de danskere, der hvert år først senere på vinteren bliver klar til at tilmelde dig Vasaløbet? Så findes der heldigvis flere forskellige muligheder for at få fat i et startnummer til den tid. Det er bare ikke helt så let som at bruge tilmeldingen via Danmarks Skiforbund

 

Læs også: Sådan får du fat på et startnummer til Vasaløbet

 

Husk at du kan holde dig opdateret via denne sides nyhedsbrev. Du er også meget velkommen til at melde dig ind i de to Facebook-grupper Langrend Danmark og Rulleski Danmark. Navnene på grupperne beskriver meget godt, hvad temaet hver især handler om.

 

Disse to grupper er faktisk forløberne for denne hjemmeside, og udgør i dag landets største netværk af aktive langrends- og rulleskiløbere i Danmark.