Rulleskiløbere er velkomne ved Motorvejsløbet 2016!

Deltagerne på rulleski skal blandt andet over broen over Gudenåen.
Der bliver nogle flotte scenarier, som rulleskiløberne kommer igennem på Motorvejsløbet 2016.

Rul med på rulleski eller rulleskøjter, når Motorvejsløbet 2016 – det officielle åbningsløb for det nye stykke motorvej ved Silkeborg – afvikles lørdag den 10. september 2016.

Det hører til sjældenhederne, at der dukker nye rulleskiløb op i Danmark!

Og når det så samtidig er i forbindelse med et så stort arrangement som indvielsen af et stykke centralt placeret og tidligere omdiskuteret stykke motorvej, så er det bare med at tjekke kalenderen for at se om datoen er ledig!

 

Deltagerne på rulleski skal blandt andet over broen over Gudenåen.
Der bliver nogle flotte scenarier, som rulleskiløberne kommer igennem på Motorvejsløbet 2016.

 

For der er nemlig både rulleski og rulleskøjter på løbsprogrammet, når det nye motorvejsstykke omkring Silkeborg fra Låsby øst til Funder i vest skal indvies med to dage motionsfestligheder i weekenden 10.-11. september 2016.

Motorvejsløbet 2016 som løbet er blevet døbt, betegner sig selv på løbets hjemmeside som ”Danmarks største vejfest”.

Og her der kan måske være noget om snakken. For alle løbene skal nemlig afvikles direkte på den sidste del af den nye motorvejsstrækning, der efter indvielsen endeligt forbinder Herning og Aarhus.

Flere rulledistancer at vælge mellem

For rulleskiløbernes vedkommende er det lørdag den 10. september, der er den interessante dato. Her kan både deltagerne på rulleskøjter og på rulleski vælge mellem tre forskellige distancer: 10 kilometer, 1/2 Marathon og 3/4 Marathon.

Prisen på alle rulleski distancer bliver 260,- kroner, og med i den pris følger en løbs T-shirt i valgfri størrelse. Bemærk at der er sat et max. deltagerantal på 500 på alle de rullende aktiviteter.

Ud over rulleski og rulleskøjter er der blandt andet også gang, løb og håndcykler på lørdagens program, mens søndagen udelukkende står i motionscyklisternes tegn. Så der er faktisk gode muligheder for tage en en hel motionsweekend i Søhøjlandet.

Om søndag inviteres cykelfolket til enten et holdløb over 32,5 kilometer for 5 til 7 ryttere, et individuelt linjeløb for motionister over 66,5 kilometer og det, som arrangørerne kalder for et ”motions- og oplevelsesløb” over 32,5 kilometer.

[map style=”width: auto; height:400px; margin:20px 0px 20px 0px; border: 1px solid black;” address=”Søholt Anlæg” marker=”yes”]

Se alle resultaterne fra løbet. (ekstern side åbner i nyt vindue)

Løbet finder for øvrigt sted præcis weekenden før Kongevejsløbet i Holte, der i 2016 fejrer sit 10 års jubilæum. Kongevejsløbet er igen i 2016 samtidig både det officielle DM og forbundsmesterskaber på rulleski på de lange distancer.

Sidste frist for rettidig tilmelding til Motorvejsløbet 2016 er den 24. august ved midnat, hvilket er om:

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*