Tak for din anmodning om at komme med i landets suverænt største fællesskab af rulleskiløbere i Danmark!

Rulleski Danmark på Facebook er for alle – uanset om man endnu ikke har løbet sin første rulleskitur endnu eller man har en fortid som konkurrenceløber. Det vigtigste er, at man interesserer sig for udviklingen af rulleskisporten i Danmark, og at man er indstillet på at bidrage til både sportens og gruppens positive udvikling herhjemme.

Hvis du er havnet på denne side efter at du har anmodet om medlemskab af Rulleski Danmark, så skal du huske at vende tilbage til Facebook og svare bekræftende på spørgsmålene, når du har læst denne side og retningslinjerne for grupperne færdig. Først herefter vil din anmodning om medlemskab nemlig blive sendt videre til endelig godkendelse.

Dette er en procedure, som er blevet indført for bedre at kunne sortere i den mange falske profiler, der findes på Facebook.

Hvis du også interesserer dig for dansk rulleski, så er du meget velkommen til også at anmode om medlemskab i Langrend Danmark.

De to grupper har også en ’lillesøster’ i Skiskydning Danmark. Den gruppe er du også er meget velkommen til at melde sig ind i, hvis du vil følge lidt med i udviklingen af skiskydningens udvikling i Danmark.

Som hver af gruppernes navne vist også klart antyder, så ligger fokus i hver gruppe på hvert deres område. Langrend Danmark er dedikeret til sne og ski, Rulleski Danmark er dedikeret hjul og asfalt – alle grupper dog med en klar dansk vinkel! Vær derfor opmærksom på i hvilken gruppe du slår noget op i.

Læs i øvrigt også meget gerne de generelle regler og retningslinjer for Facebook-grupperne! 

Husk at svare bekræftende på de indledende spørgsmål, så du kan blive fuldt medlem af gruppen!