Det er Langrendsguiden.dk’s overordnede målsætning, at det skal være en hjemmeside skrevet af langrends- og/ eller rulleskiløbere til ligesindede, og hvor både nye og rutinerede langrends- og rulleskiløbere kan finde informationer og ny viden.

Det er derfor forhåbningen, at du her på siden løbende skal kunne finde inspiration og nyt, uanset om du er nystartet langrendsløber eller for eksempel har trænet fast på rulleski i mange år.

Der bliver løbende lagt nye sider på Langrendsguiden.dk. Hvis du gerne vil have automatisk besked, når der nye sider at besøge, så husk at tilmelde dig nyhedsbrevet!

Du er meget velkommen til at skrive en mail til kontakt@langrendsguiden.dk, hvis du har kommentarer eller måske et ønske til et emne, der skal gås i dybden med her på siden.

Bag Langrendsguiden.dk står jeg, Christian M. Borch, og med mindre andet står specifikt nævnt i en artikels byline, så er det mig, der er skribenten bag teksterne her på siden. Undrer du dig over, hvorfor jeg har lavet en hjemmeside udelukkende om langrend og rulleski?